ResPig®Audit Disclaimer

In dit onderdeel worden de voorwaarden en condities van de ResPig® Audit Tool en de Economische Simulatie beschreven.

De ResPig® Audit Tool mag alleen gebruikt worden door geauthoriseerde dierenartsen geselecteerd door Inetrvet Nederland personeel. De inlognaam en het password zijn persoonlijk en vertrouwelijk en mogen niet publiek bekend gemaakt worden of doorgegeven worden aan derden. Intervet Nederland B.V. respecteert de vertrouwelijkheid van de ingevoerde data in de ResPig® Audit Tool. De ingevoerde data zal niet gedeeld, publiekelijk gemaakt of voor andere doeleinden gebruikt worden dan voor de ResPig® Audit Tool.

Ondanks het zorgvuldig samenstellen van de ResPig® Audit Tool en de andere informatie op de website, neemt Inetrvet Nederland geen enkele verantwoordelijkheid voor de accuraatheid en de volledigheid van de uitkomsten van de ResPig® Audit Tool. De gebruikers van de ResPig® Audit Tool zijn verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie naar hun clinten wat betreft de uitkomsten van de bedrijfsanalyse, de interpretatie van de serologiegegevens en de economische simulaties.

Dit programma maakt gebruik van cookies om gegevens op te slaan in de computer. Deze cookies bevatten geen persoonlijke data; ze dienen enkel om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van de instellingen.

Terug